SOPHIE MOLNAR DESIGN - BLOG

Program tippünk pároknak: eljegyzési gyűrű nézése közösen

2018. december 06. - Sophie Molnar Design

eljegyzesi_gyuru_1.jpg

A címet olvasva biztosan lesznek páran, akik felmordulnak: mi az, hogy közösen? Tudjuk, hogy az eljegyzési gyűrű megvásárlása hivatalosan a férfi dolga, viszont a sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy sokkal "tökéletesebb" lehet a nagy pillanat, ha egyes esetekben bevonásra kerül a hölgy is. Ugyanis azt figyeltük meg, hogy nagyjából három kategóriába sorolhatók a hozzánk érkező urak, akik a lánykérést tervezik: a "határozott", aki pontosan tudja, hogy mire van szüksége, a "fontolgató", aki ismeri párja ízlését, vannak információi az álom gyűrűről, de egy kis útmutatást még igénybe vesz a végleges döntés előtt, és a "bizonytalan", aki teljesen elveszetten érkezik hozzánk.

Az utóbbi két esetben, de leginkább a "bizonytalan" úriembereknél szoktuk javasolni a hölgy bevonását. Miért? Mert mi is azt szeretnénk, ha a lánykérés tökéletes lenne mindkét fél számára! Most biztosan megfordul néhány olvasónk gondolataiban: De hát a szakértő - azaz mi - nem tud tanácsot adni a bizonytalan megrendelőknek? A "rövid" válaszunk pedig a következő: Szerencsések vagyunk, mert két előnnyel is rendelkezünk: szenvedély és tapasztalat, ami sok esetben elegendő, hogy megfelelő tanácsot/segítséget tudjunk nyújtani ügyfeleink számára. Azonban van egy tényező, amit sokan elfelejtenek: minden ember más! Szerintünk pontosan ez az egyik legcsodálatosabb dolog ebben a szakmában, hogy sose találkozunk két egyforma emberrel, történettel és ÍZLÉSSEL. Így, ha a kuncsaft teljes mértékben elveszett és bizonytalan, mi sem tudunk miből merítkezni ahhoz, hogy a megfelelő irányba terelhessük. Azonban a közös látogatásnak számtalan előnye van, és a mai modern világban egyáltalán nem számít kínosnak. Mindezt pedig a következő érvekkel támasztjuk alá!

eljegyzesi_gyuru_4.jpg

A lánykérés meglepetés marad

Számtalan olyan megrendelőnk volt már, aki végül a párjával érkezett hozzánk eljegyzési gyűrűt "nézni". A legtöbb esetben a hölgy arról számolt be, hogy valahol sejtette ennek a pillanatnak az eljövetelét. Az ember ugyanis ösztönösen megérzi, hogy bizonyos kapcsolatai milyen irányba haladnak, így effektív a történésekre ráérzünk, de a kimenetelre nem! Tehát, a lánykérés körülményei, időpontja, és a végleges gyűrű kialakítása mind meglepetésként érik majd a hölgyet. Ugyanis, az első alkalommal, mikor a pár közösen érkezik hozzánk, még csak a tervezési fázisba lépünk be: méretvétel, igények felmérése, az árnyalatok és kialakítások átbeszélése, stb. Ezek tehát csak tervek, azonban a végleges eredményt, a kész terméket már nem láthatja, kizárólag a férfi, így őrizve meg a meglepetés csodálatos varázsát!

Egy életre szóló emlék

Nem véletlenül mondjuk, hogy a tapasztalatunk számunkra az egyik legnagyobb "fegyverünk". Sajnos nem egy történetet hallottunk már, mikor az eljegyzés kudarcba fulladt, ha nem is azonnal, hetekkel vagy akár évekkel később. Miért? Mert az úriember nem volt tisztában a szíve választottja "igényeivel", így végül olyan helyszínt/körülményeket/ékszert választott, ami nem nyerte el a hölgy tetszését. A legrosszabb esetben ilyenkor repül a "nem" válasz, ideálisabb, de kínos esetben pedig tüske marad a hölgyben, ami egy adandó alkalommal - leginkább veszekedés során - tör a felszínre. Az eljegyzés és az eljegyzési gyűrű egy életre szól! Fontos, hogy mind a férfi, mind a nő számára tökéletes legyen, egy szép emlék, amire örömmel gondolnak vissza. Egy jelkép, melyet a hölgy magán visel, és amire ha ránéz, pozitív érzéseket kell, hogy kiváltson!

eljegyzesi_gyuru_2.JPG

Mi a megoldás?

Ne féljenek a férfiak bevonni párjukat a lánykérés előkészületeibe! Ha bizonytalanok, menjenek biztosra! Amit mi garantálni tudunk, hogy minden rendelkezésünkre álló tudást, tapasztalatot és készséget biztosítunk számukra, hogy a végeredmény feledhetetlen legyen! A többi már csak Önökön áll, uraink! :)

Neked mi a véleményed? Ma már belefér bizonyos esetekben, hogy a hölgy bevonásra kerüljön a gyűrű megtervezésekor? Írd meg véleményed itt kommentben, vagy látogass el Facebook oldalunkra, és keresd meg a blog posztját!

Szeretettel,
- SMD Csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://sophiemolnardesign.blog.hu/api/trackback/id/tr5714426544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása