SOPHIE MOLNAR DESIGN - BLOG

Ne kövesd a divatot: Így tedd egyedülállóvá a lánykérést!

2019. február 09. - Sophie Molnar Design

ne_kovesd_a_divatot_igy_tedd_egyedulallova_a_lanykerest2.jpg

Szélsebesen rohan az idő, mi meg csak kapkodjuk a fejünket, hogy nemrég még bejgli mámorban fetrengtünk a kanapén és az "Igazából szerelem" hőseinek drukkoltunk áhítattal (valójában próbáltuk nem újfent evéssel és alvással átvészelni az ünnepeket), most pedig hamarosan Valentin nap, és a csapból is az folyik, hogyan varázsold feledhetetlenné a lánykérést eme "szent napon". Nos, először is azzal, hogy ne hallgass a divat hóbortokra, és inkább válassz egy számotokra fontos, vagy legalábbis "semleges" időpontot.

Félreértés ne essék, ha ez a különleges dátum PONT február 14.-ére esik, szuper, de ha csak a média és a trendek nyomása hajt efelé, inkább keresgélj tovább. Megvan? Akkor mérlegeld a szituációt, miszerint eme csodálatos projekthez be szeretnéd-e vonni a párod (mert igen, manapság már ez sem számít újdonságnak, és cseppet sem ciki), vagy élnél a meglepetés erejével, és "egymagad" vágnál bele a nemes feladat megvalósításába. Amennyiben az utóbbi mellett döntöttél, úgy összegyűjtöttünk számodra pár hasznos tippet, melyek könnyíthetnek a rád váró kihívásokon. A cikk további része nyitottságot és némi humorra fogékonyságot igényel!

FIGYELEMELTERELÉSI KISOKOS

Mikor egy nő gyanút fog, jobb szimata lesz, mint egy vadászkopónak, ezt saját tapasztalatból is tudjuk. Ha mindehhez még kínvallatói attitűd is társul, nyugtázható a "haditerv" kudarcba fulladása. Tehát, fontos, hogy már a lánykérés első gondolatától tudatosan tervezz, és vess be figyelemelterelő taktikát:

  • Szervezz több közös programot, akár hetente vagy kéthetente iktassatok be "randi napokat".
  • Próbálj sűrűben a kedvében járni, lepd meg apró figyelmességekkel.
  • Lődd el a lánykérés bizonyos elemeit! Például, ha szándékodban áll gyertyafényes vacsora és virágrengeteg közepette megkérni a szíved hölgyét, akkor az előtte lévő hetekben/hónapokban vegyél neki olykor egy-egy szál vagy csokor virágot, vagy éppen vidd el vacsorázni. Ez két okból is praktikus lépés, hiszen egyfelől "megszokja" a kényeztetést, ezáltal kevésbé fog gyanút, másrészről, ha közös a számlátok vagy valamilyen "véletlen folytán" meglátja, hogy asztalt foglalsz vagy virágot rendelsz, kevésbé lesz figyelemfelkeltő számára.

FONTOS A CSAPATMUNKA!

Persze, tudjuk, hogy a legtöbb férfi álma, hogy magányos hősként mentse meg a világot és nyerje el a hősnő kegyeit, de tapasztalatból mondjuk, hogy egy lánykérés általában nem egy emberes projekt. Számtalan előnye van, ha be tudod vonni a családot és közeli barátokat, ugyanakkor fontos, hogy ezt kizárólag akkor tedd meg, ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy nem szólják el magukat még véletlenül se, és vallatás alatt sem törnek meg.

ne_kovesd_a_divatot_igy_tedd_egyedulallova_a_lanykerest.jpg

A csapatmunka előnyei:

  • A legjobb barátnő(k), esetleg az Édesanya valószínűleg birtokában van olyan információknak is, amiknek te nem. Minden nőnek van elképzelése a tökéletes lánykérésről, még ha ezt egyesek tagadják is, mondván, hogy őket nem érdekli ez a téma. A lelkünk mélyén mind álmodozunk valamiről, amit ideális esetben a fő bizalmasaink egyikével meg is osztunk.
  • Segíthetnek a figyelemelterelésben, a szervezésben és közvetíthetnek, ha a párod gyanakodni kezd.
  • Minél több "potenciális gyanakvót" vonsz ki a forgalomból (azaz avatod be a tervbe), annál kisebb az esély, hogy valaki bogarat ültessen a célszemély fülébe.

EZEKET MINDENKÉPPEN TARTSD SZEM ELŐTT!

Ha valóban annyi energiát ölsz az egészbe, mint gondoljuk (pláne, ha ezt a cikket olvasod), valószínűleg a tökéletességre törekszel. Azonban nem érdemes szem elől téveszteni pár fontos dolgot.

1. Kettőtökről szól!

Sokan elfelejtik, hogy a lánykérés két emberről szól. Bár te teszed fel a nagy kérdést, attól még a jövő, amiben a választottad igent mond, közös. Ha azzal alapozod meg, hogy magadat totálisan háttérbe szorítod, az máris egy lehetséges "veszélyforrás", ami a nehezebb időszakokban tökéletes vita alappá nőheti ki magát. Váltsd valóra a szerelmed álmait, de ne feledkezz meg magadról se. Ne tegyél semmi olyat, ami számodra kényelmetlen, vagy ami ellenszenvet vált ki belőled.

2. Nincs olyan, hogy tökéletes időzítés

Kizárt! Lehetetlen! Felejtsd is el! Olyan, hogy TÖKÉLETES időzítés, sose lesz, mert maga az élet sem az. Mindig lesznek külső vagy belső konfliktusok, súrlódások, megoldandó problémák és hullámvölgyek. Ha a kapcsolatotokban éppen minden tökéletes, a munkahelyen, családban, barátokkal vagy éppen más területén az életnek még adódhatnak nehézségek, ami miatt te vagy a párod éppen nehezebb időszakon mentek keresztül. Emiatt kár lenne várni, vagy éppen elszalasztani a lehetőséget. Hidd el, ha a körülmények nem is klappolnak, maga a lánykérés pillanata még lehet csodálatos.

3. Csak az hibázik, aki dolgozik

Ne ostorozd magad, ha nem minden a tervek szerint alakul. Alapvetően már régen rossz, ha annyira ráfeszülsz a témára, hogy egy-egy hiba miatt kiborulsz. Nyilván nem szabad túl könnyedén venni a dolgot, időt és energiát kell fordítani rá, de a túlgondolás sem optimális megoldás.

4. Az élmény sokkal fontosabb, mint a körítés

Végül, de nem utolsó sorban, a legfontosabb, hogy a lánykérés élmény legyen mindkettőtök számára. Ez nem egy kötelező esemény, elvárás vagy feladat. Ez egy döntés, egy elhatározás, amelyet pozitívan kell megélnetek, amit nem szabad erőltetni vagy túlgondolni. Sokszor egy spontánnak tűnő szituáció sokkal ideálisabb alapot nyújt, mint egy pontról-pontra megtervezett esemény. Például, ha régóta terveztek egy bizonyos dolgot, legyen az utazás, egy étterem kipróbálása vagy egy kaland, ne keresgélj tovább, ne tervezd túl, csak éljétek meg az adott pillanatot.

ne_kovesd_a_divatot_igy_tedd_egyedulallova_a_lanykerest5.jpg

EGY GYŰRŰ MIND FÖLÖTT!

Egyetlen "körítés" mégiscsak kiemelt szerepet kap a dologban, ez pedig a választott gyűrű. Hiszen ez szimbolizálja az egész projektet, ez az origó, az omega, a nirvána. Na jó, oké, nyilván a világegyetem sorsa nem egyetlen gyűrűn múlik, de a lánykérés sikerességének fontos alappillére, mert nekünk nőknek igenis fontos a Drágaszág (tisztelet a kivételnek).

Tehát, összegezve, ha egyedülállóvá szeretnéd tenni a lánykérést, látogass el hozzánk, és tervezzük meg együtt A tökéltes eljegyzési gyűrűt, minden másban pedig hallgass az intuícióidra, vagy a közeli barátok/rokonok, azaz a bizalmasok tanácsaira. Reméljük tudtunk pár hasznos tippel szolgálni, vagy ha más nem is, akkor legalább mosolyt csalni az arcodra ebben a kissé "stresszes" projektben. :)

Szeretettel,
- SMD Csapat (azaz Zsófi és Petra)

A bejegyzés trackback címe:

https://sophiemolnardesign.blog.hu/api/trackback/id/tr9014611358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása