SOPHIE MOLNAR DESIGN - BLOG

Feledhetetlenné tesszük az eljegyzésed pillanatát!

2018. július 02. - Sophie Molnar Design

_g5b4113.jpg

Megtalálni azt a személyt, akivel a közös jövőnket megtervezhetjük, egy igazán különleges élmény! Sokszor nem is gondolunk bele, hogy milyen kiváltságos helyzetben vagyunk, ha van egy társunk, aki mellett úgy érezzük, bármi lehetséges, megtaláltuk a hiányzó darabunkat, és ezt az érzést életünk végéig szeretnénk átélni. Az ékszertervezés nem csupán egy kreatív munkafolyamat, sokkal több annál, legalábbis nálunk a Sophie Molnar Design-nál. Mi ugyanis nem egyszerűen nemesfémből és drágakőből kreálunk hordható kiegészítőt, mi emléket készítünk, egy "szelencét", ami képes magába zárni a pillanatot és az ott átélt érzéseket.

Éppen ezért, az általunk tervezett eljegyzési gyűrűk nem kategorizálhatók vagy sorolhatók aktuális trendekhez, hiszen sosincs két teljesen egyforma darab. Minden kreációnk magában rejti az adott pár érzéseit, stílusát és kapcsolatát.

Mitől válik egyedülállóvá egy eljegyzési gyűrű?

A kő csiszolásától, méretétől, színétől, formájától vagy mennyiségétől. A foglalat stílusától. A gyűrű méretétől, formájától, kialakításától, a karátszámtól, az arany színétől, és még sorolhatnánk. Annyi opció létezik, amit teljesen egyénre szabhatunk!

_g5b4056.jpg

Mi az a "plusz", ami egy SMD eljegyzési gyűrűben rejlik?

Az érzés, a pillanat! Mi ugyanis hiszünk benne, hogy egy kreáció nem csak a végtelen számú kialakítástól válhat teljesen egyedülállóvá. Tervezőnk, a cég lelke, Molnár Zsófi már egészen kislánykora óta szenvedélyesen rajong a drágakövek világáért. Elkötelezetten törekszik arra, hogy a világ kevésbé ismert kincseit is megismertesse a nagyérdeművel, és ezt az átfogó tudást, melyet az évtizedek során magába szívott a drágakövek és ásványok világából a személyes konzultációk során is kamatoztathassa.

A rejtett készség

Ha valaki annyira képes lelkesedni és szenvedéllyel állni a munkájához, mint Zsófi, akkor szert tesz egyfajta készségre. Megtanulja "megragadni" az érzelmet, amit az ügyfél szemében lát, mikor felkeresi a tökéletes gyűrű megkreálásával. Ezt kiegészítve a sok éves tapasztalattal, és a drágakövekről szerzett tudással, képes lesz az adott érzést formába önteni.

Bár elsőre talán hihetetlennek hangzik, hogy valaki képes legyen egy érzelmet vagy pillanatot (lényegében egy megfoghatatlan dolgot) kézzelfoghatóvá varázsolni, de mi sem bizonyítja jobban, hogy Zsófi birtokában van ennek a készségnek, mint a csillogás, amit ügyfeleink szemében látunk, mikor átveszik az elkészült kreációkat.

_g5b5432.jpg

Éld át te is a pillanatot!

Engedd meg, hogy feledhetetlenné varázsoljuk az eljegyzés pillanatát! Akár önállóan, akár a párod társaságában, bártan fordulj hozzánk, ha különleges gyűrűvel szeretnéd megajándékozni szerelmed, mely nem csak az egyéniségét tükrözi hűen, hanem az iránta érzett érzelmeidet is!

Inspirációért nyugodtan látogass el weboldalunkra, ahol eddigi kreációink széles kínálatával találkozhatsz, de ne feledd, a személyes konzultáció során a terveket végül teljesen egyénire alakítjuk majd! Ha pedig szeretnél különleges ajánlatokban részesülni, illetve elsőként értesülni híreinkről és promócióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre most! Hamarosan ugyanis kiküldjük első egyedülálló meglepetésünket, mely kizárólag a feliratkozóink számára lesz érvényesíthető!

Szeretettel,
- SMD Csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://sophiemolnardesign.blog.hu/api/trackback/id/tr8214084855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása