SOPHIE MOLNAR DESIGN - BLOG

Fejezd ki érzéseid egyedülálló Love kapszula kollekciónk segítségével

2018. augusztus 01. - Sophie Molnar Design

_g5b4278.jpg

A legcsodálatosabb ajándék mindig az, mely szeretetből születik! Hogy miért? Mert csakis a szeretet képes arra, hogy önön érdekeinket, elveinket háttérbe helyezzük, és egy pillanatra a megajándékozni kívánt személy bőrébe bújjunk, ezáltal átadva magunkat a tökéletes ajándék megtalálásának.

A szeretet az egyik legerősebb és legváltozatosabb kapocs, mely két ember között kialakulhat. Sosincs belőle két egyforma, hiszen mi emberek is annyira különbözőek vagyunk, és emiatt válik oly különlegessé ez az érzelem. Számunkra a szeretet minden megnyilvánulása egy csoda:

  • Ahogyan egy Édesanya szereti a Gyermekét, és
  • Ahogyan egy Gyermek rajong az Édesanyjáért!
  • A barátok közti megtörhetetlen kapocs
  • Két lélek egymásra találása...

Ez a különleges kapocs volt az, mely ihletett adott a Love kapszula kollekció megszületéséhez.

Fejezd ki a saját szereteted!

Mikor belefogtunk a Love kapszula kollekció megalkotásába, fontos szempontnak tartottuk, hogy minél variálhatóbb, ezáltal pedig teljesen személyre szabható legyen. Pontosan az imént említett érvekből indultunk ki, hiszen, ha nincs két egyforma kapocs, akkor hogyan fejezhetnénk ki egyedülálló érzéseinket ugyanazokkal az ékszerekkel?

_g5b8580.JPG

 Egy csipetnyi motivációval fűszerezve

A márka megalapítása óta missziónkként tekintünk a kevésbé ismert, ám különleges drágakövek népszerűsítésére itthon és külföldön egyaránt, így a kollekció kialakítása során az ihlethez társult egy csipetnyi motiváció is. A variálható elemek közé tehát olyan egyedülálló drágaköveket választottunk, mint a smaragd, zafír, opál, ametiszt, lolit, narancs gránit, apatit vagy a morganit. A gyűrűk és a fülbevalók esetében mindezeket megkoronázzuk egy-egy gyémánttal is, az alapot pedig a márkától megszokott, minőségi 14 karátos arany képezi, a három jól ismert színben: sárga, rozé és fehér.

Egy igazi meglepetés

A Love kapszula kollekció egyik különlegessége az elérhetőségében rejlik, már ami a limitált megjelenésen belül illeti, ugyanis hamarosan csak korlátozottan lesz rendelhető. Mindazonáltal szerettük volna, ha az árainkkal nem szabunk korlátokat a fantáziának és az érzelmek sajátos kifejezésének, így bármilyen kombinációt is álmodsz meg, a végösszeg nem változik. Erről bővebben a kollekció bemutatkozó oldalán tájékozódhatsz!

_g5b8584.JPG

Szeretettel Tőlünk, Neked!

Augusztusi blogunkban a Love kapszula kollekciónké a főszerep, így e-havi hírlevelünkben is ezzel kapcsolatosan szeretnénk kedveskedni feliratkozóink számára, ezúttal egy különleges nyereményjáték formájában! Ha Te sem szeretnél lemaradni róla, illetve további egyedülálló, privát promócióinkról (kedvezmények, nyereményjátékok és ajándékok), akkor iratkozz fel még ma, IDE kattintva!

Szeretettel,
- SMD Csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://sophiemolnardesign.blog.hu/api/trackback/id/tr6314117841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása