SOPHIE MOLNAR DESIGN - BLOG

Miért éri meg gyémántba fektetni?

2018. október 19. - Sophie Molnar Design

adobestock_27060801.jpeg

A mai rohanó világban stabilitást találni, valljuk be, nem egyszerű, főként, ha a befektetésekről van szó. Infláció, válság, árfolyamingadozás, és még sorolhatnánk, mennyi veszélyt rejtenek a különböző beruházások. Kevés olyan opció létezik, ami magas hozammal kecsegtet, és még kevesebb, ami mindemellett állandó árfolyam növekedést is nyújt. Mi azonban tudjuk, hogy mi képes mindezeket biztosítani egy befektető számára! Ez nem más, mint a színes gyémánt!

Kár is lenne tagadnunk, hogy a drágakövek iránt érzett elhivatottságunk és ámulatunk jelentős mértékben befolyásolt minket, mikor első ingyenesen letölthető anyagunk tervezésénél a témaválasztáshoz értünk. Mivel az utóbbi időben hazánkban is egyre nagyobb érdeklődés övezi a színes gyémántok befektetési célú vásárlását, így összekötöttük a kellemest a hasznossal, és megalkottuk a Gyémánt befektetés c. elektronikus könyvünket.

Az anyagot kifejezetten úgy terveztük, hogy online is elérhető legyen, ugyanakkor le lehessen menteni bármilyen okoseszközre. Az e-book lényegében egy rövid és velős összegzése a gyémánt befektetésnek, számtalan érdekes információval kiegészítve.

adobestock_96704248.jpeg

Miért pont a gyémánt befektetés?

Szeretnénk, ha az emberek felismernék a drágakövekben rejlő potenciált, ami nem merül ki egy mesés ékszer elkészítésében. A színes gyémánt (a fehérrel együtt) az egyetlen befektetési tárgy, mely évek óta emelkedő árfolyammal rendelkezik, így akár rövidebb, akár hosszabb távú befektetésben gondolkozunk, tökéletes alapot kínál.

Mi a szerepünk a hazai gyémántbefektetési folyamatban?

Drágakő szakértelmünk és kiterjedt, közvetlen kapcsolati rendszerünk révén segíthetünk megtalálni a befektető elvárásainak megfelelő gyémántot. Ezzel nem csak garanciát tudunk biztosítani a kő származását és értékét illetően, de csökkenthetjük a folyamat átfutási idejét, így a lehető legnagyobb kényelmet és biztonságot kínálva az érdeklődők számára. Ezt a "készségünket" az ékszerek tervezése során is igénybe szokták venni ügyfeleink a különböző drágaköveket illetően, így sok éves rutinnal rendelkezünk a felkutatás, tárgyalás és beszerzés területén.

adobestock_142731205.jpeg

Kiknek ajánljuk a gyémánt befektetést?

Bárkinek, akinek fontos a permanensen növekvő hozam és a kockázatmentes beruházás! Mindezeken felül a befektetés céljából vásárolt drágakő akár ékszer formájában is megrendelhető tőlünk, ugyanis az nem eredményez értékromlást. A legértékesebb kövek általában lélegzetelállító kreációk - leginkább gyűrűk - formájában kerülnek árverésre.

A gyémánt befektetések világa tehát roppant érdekes és lenyűgöző, mindamellett összetett is, így fontos tisztában lenni a "szabályaival"! Ebben segíthetünk mi! Még több érdekes és hasznos információ a témával kapcsolatosan a Gyémánt befektetés c. e-bookban található! Bármilyen kérdés vagy érdeklődés esetén pedig készséggel állunk rendelkezésedre az elérhetőségeinken! Add át magad te is a drágakövek lélegzetelállító világának!

Szeretettel,
- SMD Csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://sophiemolnardesign.blog.hu/api/trackback/id/tr8414297823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása