SOPHIE MOLNAR DESIGN - BLOG

Egyszerű könnyedség egy leheletnyi csavarral

2020. október 16. - Sophie Molnar Design

2021_eskuvo_ziggi.jpg

2020 minden volt, csak unalmas nem, ezt határozottan kijelenthetjük. Az elmúlt 10 hónap távlatában sokunk reménykedve várja a jövő esztendőt, bízva benne, hogy hoz majd egy kis fellélegzést. Egy dologban azonban biztosak lehetünk: a pandémiás helyzet a 2021-es esküvői trendeket is komoly mértékben meghatározta, melyről Oláh Zsigmonddal, a Ziggi Luxury Bridal & Evening tervezőjével beszélgettünk.

Zsigmonddal a legújabb kollekciójának fotózása kapcsán ismerkedtünk meg, melyhez stílusban tökéletesen passzolt könnyed eleganciájával a SHAPE kollekciónk, mely nemrégiben debütált közösségi oldalainkon. Nem volt kérdés tehát, hogy igent mondjunk a felkérésre, és kiegészítsük ékszereinkkel ezeket az álomba illő ruhakölteményeket.

Az együttműködésnek köszönhetően pedig kaptunk az alkalmon, hogy megkérdezzük, Zsigmond hogyan látja a jövő évi trendeket és megismerjük közelebbről az ő kollekcióját is:

A 2021-es menyasszonyi ruhatrendek az egyszerűség jegyében bontakoznak ki. A vírushelyzet kihatással volt az esküvők szervezésére és lebonyolítására is. Minimalizálva lett az események volumene, így a ruhákat is ehhez igazították a tervezők. Az A-vonalú ruhák kerültek előtérbe, különböző szabászati megoldásokkal. Különlegességük és egyediségük az érdekes részletmegoldásokban rejlenek, mint a masnik, mély hátkivágások, hosszú ujjak vagy az aszimmetrikus vállmegoldások. Saját kollekciómban az összes kiemelkedő fazon és részletmegoldás megtalálható, amiket marabu tollal tettem sejtelmessé és modernné.

2021_eskuvo_ziggi_muszlin.jpg

A francia vidéki hangulat a kollekcióm alapja: lágy, könnyed anyagok, egyenes, határozott vonalak, természetes, önmagából fakadó szépség és puha tollak, amik lágyságot és modern végeredményt adnak a ruháknak. Személyes kedvencem a marabu tollas, áttetsző és sejtelmes kreációm, mely elegáns, játékos, visszafogott és merész egyben.

2021_eskuvo_ziggi_marabu.jpg

Végezetül pedig arra kérdésünkre, hogy szerinte mi egy menyasszonyi ruha legfontosabb feladata, a következőt válaszolta:

Az önazonosság. Hogy egyszerre éljen a viselőjével, kihozza belőle a maximumot, és olyan érzést nyújtson, ami feledhetetlen.

Ezekkel a sorokkal mi is abszolút egyetértünk az ékszerek tekintetében is, hiszen nincs fontosabb annál, hogy a nagy napra választott kreációk mind kiegészítsék a menyasszonyt és a vőlegényt, mind ragyogóbbá és emlékezetesebbé varázsolják az eseményt.

2021_eskuvo_ziggi_selyem.jpg

A jövő évi esküvői szezon tehát az egyszerűség jegyében fog telni, egy leheletnyi csavarral, melyet megtalálhattok Zsigmond kollekciójában, és az általunk tervezett ékszerekben is. Nézzétek meg közelebbről mind a két márka kreációit, és keressetek minket bizalommal: Ziggi Luxury Bridal & Evening és Sophie Molnar Design.

Szeretettel,
- SMD Csapat (és Zsigmond :))

A bejegyzés trackback címe:

https://sophiemolnardesign.blog.hu/api/trackback/id/tr1716241452
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása